Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

Életmentés 4000 méter magasan - sokkoló drámai pillanatok!

2014.02.03. 10:07 | sport videó baleset megdöbbentő

A 25 éves James Lee pár napja egy csapatos ejtőernyős ugráson vett részt. Majdnem 4000 méter magasan ki is ugrottak a gépből egymás után, de pár pillanattal később, szabadesés közben egy másik ugró hátulról nekiment, és véletlenül fejbevágta Jamest. Az ütés akkora volt, hogy ennek hatására James eszméletét vesztette.

Hatalmas szerencséje volt viszont azzal, hogy két másik, gyakorlott ugró észrevette, hogy valami nincs rendben vele: odarepültek hozzá, és próbáltak rájönni, mi történt vele. Feltűnt nekik, hogy nincs eszméleténél, ezért megfogták, és egy stabil pozícióba tették. Megvárták, amíg ki kell nyitnia az ejtőernyőt, és ezt is megtettették helyette.

James pár perccel később tért magához, aki szerencsésen földet ért, ráadásul semmire nem emlékezett a balesetből. Először nem értetette, mi történt, majd a barátai mesélték el neki, mekkora szerencséje  volt, és hogy megmentették az életét.

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása