Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

Pornónézős átverés a könyvtárban

2014.02.01. 16:18 | videó vicces szivatás

Az internet, és különösen a YouTube fellendülése óta az emberek szinte bármit megtesznek azért, hogy népszerűek legyenek, és ezzel egy kis pénzhez jussanak. Akár a legnagyobb hülyét is képesek csinálni magukból csak azért, hogy ezzel subscribereket és nézettséget generáljanak.

Így van ezzel Freddy Fairhair is, aki a legújabb videójában "véletlenül" elfelejti bedugni a laptopjába a jack dugót, és ezért full kakaón üvölteti a pornót - egy könyvtárban. Nem tudjuk, hogy lezsírozta-e előtte mindezt a könyvtáros nénivel, esetleg az ő videóit nézi-e, de az biztos, hogy érdekes a dolog. 

És Ön? Hogy reagálna, ha a könyvtárban (vagy bárhol máshol, egy forgalmas helyen) valaki pornót nézne Ön mellett? Esetleg Ön is szeretne pornót nézni? Hol nézne legszívesebben pornót?

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása