Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

A világ legjobb dobosa

2014.02.09. 13:17 | zene videó lenyűgöző

A címet olvasva valószínűleg mindenki egy híres rockzenekar profi dobosát, vagy egy extrém drága hangszert püfölő művészt képzel el magában. Viszont jelen esetben nagyon nem erről van szó, mégis úgy érezzük: minden nagyképűség nélkül mondhatjuk, hogy Gordo igenis a világ (egyik?) legjobb dobosa. Ő ugyanis a lehető legolcsóbb eszközöket használja fel zajkeltésre: üres vödröket, különböző méretekben, így azok máshogy megütve teljesen máshogy szólnak.

A jelenleg Sidney-ben élő zenész nagy sikerre tett szert, és már nem csak az utcán zenél, hanem többször hívják fellépni partikra, jelesebb eseményekre is. Ön dobna neki pénzt?

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása