Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

Micsoda találmány: esőálló okoskesztyű!

2014.01.05. 18:15 | tech kép wtf lenyűgöző

Egyre betegebb dolgokat találunk az internet sötét bugyraiban, az okostelefonok térhódításával elkezdődött egy folyamat, ami úgy látszik, az okostévék és okosórák határában nem áll meg. Vajon lesz majd okosvécé és okosszappan is? Mindenesetre már minden sarkon találhatunk olyan okoskesztyűt, aminek az ujjaival használni tudjuk érintőképernyős telefonunkat, de az alábbi találmány még ezen is túltesz: esőben-hóban-fagyban is tudjuk használni a kütyünket. A kifinomult technikának köszönhetően semmi nem tarthat vissza minket attól, hogy a szakadó esőben is becsekkolhassunk akárhonnan.

esofon2_1.jpg

Most őszintén: van közületek valaki, aki használna ilyet az utcán...?

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása