Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

Sziget a szigetben - egy szigeten

2014.01.12. 13:58 | kép természet lenyűgöző

Kezdhetnénk azzal, hogy "Yo dawg, I heard you like Islands…" vagy ellőhetnénk a szokásos ISLANDCEPTION poént is, mivel itt pontosan az történik, ami ezekben a mémekben szokott. Ja és persze Brace Yourselves, 'islands' are coming!

1.jpg

A Fülöp-szigetek szigetcsoportjába tartozik a Luzon-sziget, aminek érdekessége, hogy található rajta egy tó, aminek a neve a Lake Taal. Ez a tó nem akármilyen tó, ugyanis található rajta egy sziget, aminek neve Taal Vulcano, egy vulkáni eredetű sziget. Tudnak követni, ugye? Namármost, tehát ez a Taal Vulcano-sziget, ami a Lake Taal-tóban van a Luzon-szigeten azért érdekes, mert a vulkán kráterében van egy Crater Lake nevű tó. És soha nem találják ki, miért olyan nagy szám ez: azért, mert van benne egy sziget, név szerint a Volcano Point-sziget!

sziget-a-szigeten.jpg

Összefoglalva tehát azt mondhatjuk, hogy a Volcano Point-sziget a Crater Lake-tóban van, ami a Volcano-szigeten, a Lake Taal-tóban van, ami pedig a Luzon-szigeten található. Tetszikérteni? További képekért kattintani tessék.

sziget-a-szigeten-51.jpg

3.jpg

6.jpg

2.jpg

5.jpg

sziget-a-szigeten-3.jpg

sziget-a-szigeten-21.jpg

4.jpg

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása