Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

Eutanázia

2008.09.17. 14:00 | vicc sör szöveg nem ezt vártad

Egy barát szívtépő története az eutanáziáról

Tegnap este a feleségem és én a szalonban ültünk és az élet dolgairól beszélgettünk.

Beszéltünk az élet és a halál dolgairól is.

Azt mondtam neki. „Soha ne engedd meg, hogy vegetatív állapotban éljek, gépektől és üvegekben lévő folyadékoktól való függésben ..

...ha ilyen állapotban látsz, húzd ki az engem életben tartó  berendezéseket az áramforrásból, mert akkor inkább szeretnék meghalni”

Akkor... Ő felállt olyan arccal, ami mély csodálatot tükrözött… és a dög kihúzta a televíziót, a számítógépet, a playstation-t a konnektorból, kikapcsolta az i-podot és a mobilt…

...és elvette a sörömet!!!

A kurva anyját ...  

...majdnem meghaltam !!!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása