Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

Pszichológiai teszt

2008.08.19. 14:00 | teszt tudomány kérdés lenyűgöző megdöbbentő

Ez a történet egy lányról szól!

Az édesanyja temetésén találkozik egy férfival, akit eddig nem ismert. 

Azt gondolta, ez a férfi lenyűgöző. Annyira hitt abban, hogy ő álmai hercege, hogy beleszeretett, de soha nem kérte el a telefonszámát és aztán...  

Néhány nappal később a nő megölte a nővérét!  

Kérdés: Mi motiválta testvére meggyilkolásában?  

Gondolkozz el rajta egy picit mielőtt lejjebb gördíted a sorokat!

 

Válasz: Azt remélte, a férfi eljön a temetésre megint!  


Ha helyesen válaszoltál, úgy gondolkodsz, mint egy pszichopata. Ez egy híres amerikai pszichológus tesztje, amivel azt nézik meg, kinek van gyilkos hajlama. Sok letartóztatott sorozatgyilkos részt vett a tesztben, és azt válaszolta, ami feljebb található. Ha nem válaszoltál helyesen, akkor jó neked. Ha helyesen válaszoltál, kérlek tudasd velem, így jó nagy ívben elkerülhetlek!!!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása