Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

Stresszlevezetés milliárdosoknak

2014.01.18. 19:03 | kép luxus abszurd lenyűgöző megdöbbentő

Gondolt már arra, hogy csak úgy, a poén kedvéért igazán szétverne valamit? Indokkal, vagy nélküle? Változatos fegyverekkel? Nos, itt a megoldás: a New Yersey-ben indult The Destruction Company.

1.jpg

Az alapszolgáltatás szerint összetörhetünk szinte bármit; a hétköznapi 10$-os tányéroktól, a 2000$-os zongorán vagy óriásvázán át a 100 000$-os luxusautókig. Van itt minden, mi szemnek-szájnak ingere: laptopok, számítógépek, mobilok, bútorok, motorok, autók. A lista viszont itt nem áll meg: a cég vállalja, hogy tényleg bármit összetörjön az ember, ha utána kifizeti.

2.jpg

Na jó, azért tényleg nem bármit: a törvények értelmében kellett pár kikötés, könyvek és okmányok megúszták a gyilkolászást, valamint csak józanul szabad törni zúzni, se alkohol, se drog nem lehet a szervezetünkben.

3.jpg

A kifizetés persze nem áll meg a halálra ítélt árucikk vételárában, hanem erre rájön a szolgáltatás ára. Ez magába foglalja a termék helyszínre történő szállítását, a romok eltakarítását, valamint az elszállítást. Emellett biztosítják nekünk a helyszínt, sőt, még egy videofelvételt is kapunk az őrültködésről. A pénzünkért még valamit kapunk, ami mind közül a legfontosabb: kiválaszthatjuk a fegyvernemet, amivel a tárgyaknak nekieshetünk!

4.jpg

A fegyver szintén bármi lehet, amit az egyszeri milliomos kér, a repertoárban alapból a baseball és a golfütő, a gitár, a kalapács, a fejsze és a láncfűrész van. Természetesen, aki igazán mélyen a zsebébe nyúl, bármit kérhet itt is, a lőfegyvereket kivéve - ez is a fent említett törvények miatt van így.

5.jpg

A cég egyébként 2011. óta működik, és állításuk szerint a kuncsaftok 40%-a nő. Állítólag egyikük az expasija öltönyeit, majd a Ferrariját szerette volna megsemmisíteni - ez persze nem sikerült neki, helyette kapott az exével megegyező öltönyöket és autót, amiket a földdel tehetett egyenlővé.

Érdekesség még, hogy a dolog meghívásos rendszerben működik: csak az csatlakozhat, akit egy, már The Destruction Company tag beszervez a belső körbe.

További képek a cikkben!

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Önnek mi a véleménye? Mit verne szét, ha tehetné, és mivel? Vagy inkább elítéli azokat, akik puszta szórakozásból tesznek tönkre méregdrága holmikat? Fejtse ki a kommentek között!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása