Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

Szőke nő Porschéval

2008.11.11. 14:00 | vicc autó szöveg

Tudom, hogy az oldal alapjában véve nem vicc oldal, de ezt a két viccet nem bírtam nem kirakni... A másodikat a továbbra kattintva olvashatod el!

A szőke nő kap a barátjától egy vadonatúj piros Porshét, a próbaútján azonban leszorít egy kamiont az útról. Kiszállnak mindketten, hogy tisztázzák a helyzetet. A kamionsofőr rajzol egy piros kört és mondja a szőkének, hogy álljon a körbe, és nem léphet ki. A kamionsofőr visszamegy a kamionhoz, elővesz egy baseball-ütőt. Odamegy a Porshéhoz és széttöri a szélvédőt. Látja, hogy a szöszi mosolyog. Dühbe gurul a sofőr, visszamegy a kamionhoz és elővesz egy kalapácsot. Odamegy az autóhoz és szétveri az oldalát. Látja hogy a nő röhög. Már tiszta ideges a pasi, viszamegy a kamionhoz, előveszi a svájci bicskáját és szétszabdalja a Porshe kerekeit. Látja, hogy a szőke nő fetreng a földön a röhögéstől. Odamegy a sofőr és kérdezi:
- Mi olyan vicces, cica?
Mire a szőke nő:
- Amikor elfordultál, mindig kiléptem a körből!


Egy férfi vezet az úton, amikor látja, hogy egy autó fel van tekeredve egy útszéli fára. Megáll, kiszáll, és látja, hogy az autó mellett egy fiatal srác ül, és zokog. Odamegy hozzá, hogy megpróbálja megvígasztalni.
-Hát te meg miért sírsz, hát hiszen élsz még!
Az illető rámutat az autó roncsára, és jobban kezd sírni.
-Figyelj, ne sírj, veszel majd magadnak egyúj Ferrarit...!
A síró srác elkezd jobban bőgni és bemutat az autóba.
-Jó, hát ez van, de lesz majd egy újabb szőke csajod is!!!
A csávó mégjobban elkezd bömbölni és azt mondja:
-NÉZZ A SZÁJÁBA!!!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása