Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

A vodka 15 felhasználási módja

2008.08.05. 14:00 | alkohol szöveg megdöbbentő

Tudtad, hogy a vodka ennyi mindenre jó?!

  1. Fájdalom mentesen eltávolítja a kötést, mert oldja a sebtapasz ragasztóját.

  2. Tölts egy permetező flakonba vodkát. A fördőkádat, valamint a zuhanyzót és környékét permetezd le vele. Öt perc múlva öblítsd le. A baktériumok és a penész gombák elpusztulnak.

  3. Mivel, hogy zsíroldó is jól tisztítja a szemüveget is.

  4. Borotválkozás után tedd egy kis csészébe a borotvád, melyben vodka van. A vodka tartósabbá teszi a borotvád élét. Fertőtleníti és nem engedi meg rozsdásodni.

  5. Vörösborral leöntötted a kedvenc pólódat? Permetezd be a bor foltot, majd körömkefével kicsit sikáld meg, majd öblítsd ki.
  6. Egy pamut labdát márts vodkába és ezzel töröld át az arcodat. Vérzés elállító és pórus tisztító hatása van.
  7. Adj egy kis vodkát a samponodhoz. Az alkohol tisztítja a fejbőrt, a hajból méreganyagokat távolít el és serkenti az egészséges haj növekedését.
  8. Permetezd le a nem kívánt bogarakat, és azok elpusztulnak.
  9. Ziploc mélyhűtő zsákba tegyél egy pohár vizet és fél pohár vodkát. Tedd a mélyhűtőbe és kapsz egy jégkását, mely alkalmas gyulladásos fájdalmak enyhítésére.
  10. Friss, megmosott levendula virágokat tegyél egy üvegbe. Önts rá annyi vodkát, hogy ellepje, majd zárd le. Három napi állás után szűrd le. Kiváló fájdalom csillapító.
  11. A vodka kitűnően jó szer fájdalomcsillapításra.
  12. Tökéletes láz enyhítésére.
  13. Ha egy medúza, vagy bogár megcsíp, akkor a fájdalmat elmúlasztja a vodka.
  14. Eltünteni a lábszagot.
  15. Vízipipába téve (a víz helyére) egy elég furcsa hatás érhető el (de ezt csak azoknak, akik aznap már nem autóznak, mivel a levegőn keresztül ugyanúgy bejut a vérkeringésbe, és a szonda ugyanúgy kimutatja!).

Én hülye meg eddig csak ittam az anyagot!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása