Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

Mekis reklámok - a valóságban

2014.02.10. 19:02 | reklám kaja videó megdöbbentő

Gyermekkorom egyik nagy vágya volt, hogy egy leleplező tévéműsorban hasonlítom össze bizonyos termékek valós szolgáltatásait a reklámokban látottakkal. Például: tényleg annyira fehérít a fogkrém, mint a reklámban? Tényleg kiszed minden foltot a mosópor? Tényleg gyorsabban futok, ha ilyen cipő van rajtam? Egy ehhez hasonló videót készített nemrég a BuzzFeed, aki a McDonald's-os kaját vizsgálta meg ilyen szemszögből: régi Mekis reklámokat forgattak újra igazi, Mekiben vásárolt kajákkal. Bal oldalon láthatók az eredeti hirdetések, jobb oldalon pedig az igazi ételek.

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása