Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

Fantasztikus Star Wars VII poszterek

2014.01.22. 13:07 | film kép photoshop star wars

Miután George Lucas bejelentette, hogy a Star Wars összes jogát eladta a Disney-nek, egyből jött a hír: 2015-től újabb három résszel bővül a legendás univerzum. Meg is indultak a találgatások, kik lesznek a szereplők, mi lesz a sztori, mi lesz a címe a hetedik, nyolcadik és kilencedik résznek. Az internet Photoshopperei sem tétlekedtek, fantasztikus posztereket készítettek az Episode VII-hez, ezeket gyűjtöttük egy csokorba ebben a posztban.

1.jpg

2.jpg

A bejegyzés a cikkben folytatódik!

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Nektek melyik tetszik a legjobban? Melyik állná meg a helyét hivatalos plakátként is?

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása