Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

Az első "luxusmozi" Európában - franciaágyakkal

2014.01.16. 19:54 | kép luxus lenyűgöző

Londonban nemrég nyílt újra a több, mint 100 éves Electric Cinema nevű mozi, ami valószínűleg mindenkit elvarázsol majd a különlegességével. A filmszínház tavaly zárva volt, mivel felújították. Hogy milyen volt előtte, azt nem tudjuk, de az látható, hogy tényleg nem nagyzoltak, amikor azt mondták, 1,8 milliárd Forintnyi összeget költöttek a felújításra.

1.jpg

A kulcsszó a kényelem volt, és nem a zsúfoltság volt, mint általában itthon megszokhattuk. A terem óriási, akár 400 szék is befért volna, de ide "csupán" 65 hely került. Sőt, az első sorban nem székek, hanem konkrétan franciaágyak vannak, amik ráadásul 10%-kal olcsóbban is vehetők igénybe, mivel az első sorból senki nem szeret mozizni. Bár valószínűleg ott nem is a filmen lesz a hangsúly, de azért értjük a dolgot...

2.jpg

A második sortól felfelé sem kell szégyenkezni, a szokásos, "felhuppanós" székek helyett óriási bőrfotelek várják, hogy teleöntsük őket kólával és popcornnal. Ráadásul minden ülőhely előtt lábtartó puffok vannak, így nem kell az előttünk helyet foglaló nyakába tenni a lábunkat, ha kényelmesen szeretnénk filmezni.

3.jpg

Természetesen a Notting Hillen elterülő mozi büféje sem mindennapi, a szokásos nasik mellett kíváló francia borok is kaphatók, amikhez persze üvegpoharat kapunk. Elfogyasztására kijelölt hely gyanánt a fotelek közötti, külön éjjeli lámpával ellátott asztalkákat telepítettek.

4.jpg

Egy átlagos mozijegy ára 20 font (kb. 7200 Ft) a székeken, az ágyakon pedig 18 font (kb. 6500 Ft); ami elsőre soknak tűnhet, de a környék 10-12 fontos mozijegyeihez képest kifejezetten barátságos, ha belevesszük, hogy milyen extrákat kapunk. Természetesen ehhez az árhoz hozzáadódnak az extra költségek, mint például a 3D-s filmek vetítése, exkluzív premierek, vagy hasonlók.

5.jpg

6.jpg

És Ön mit csinálna az első sorban a takaró alatt?

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása