Lájkolj minket!

Érdekesség Blog

Érdekességek az Internet szinte végtelen tárházából: vicces, sokkoló, megdöbbentő, érdekes, figyelemfelkeltő, autós, elgondolkodtató, leleményes, abszurd, idióta, tudományos anyagok kifogyhatatlan tárháza: videók, képek, bemutatók, írások, viccek, linkek, egyebek.

Ezekért érdekes

Érdekes Feedek

Fizetős appok telepítése iPhone-ra/Androidra INGYEN!

2013.01.15. 00:04 | how-to

Igen, jól olvasod a címet: lehetséges. Jailbreak nélkül, ingyenesen, legálisan. A legjobb a dologban, hogy annak ellenére, hogy teljesen ingyenes, legális is! iTunes egyenlegünket vagy Google Play egyenlegünket tölthetjük ezzel a módszerrel fel, így bármilyen appot letölthetünk, ingyen!

Mi kell hozzá?
Elsősorban egy csöppnyi türelem, amíg az ingyenes appokat feltelepítjük, de tényleg csak minimális (nekem a Tiny Wingshez kb 15 perc alatt összejött elegendő kredit). Emellett természetesen egy iOS vagy egy Android eszköz. Ez azért fontos, mert mindezek előtt feltelepül egy beállítás, ami elküldi a device ID-t a freemyapps felé, hogy tudja, hogy biztosan letöltöttük az adott appot, és futtattuk is 30 másodpercig. Itt szeretném megjegyezni, hogy a felugró üzenet ellenére semmilyen beállítást nem módosít a készülékeden a program, csak azért írja ki, mert ez egy alapbeállítás ilyen progi telepítésekor, ezt megváltoztatni nem lehet. 

Mit kell tenni?
  1. Nyisd meg az iOS eszközödön Safarival/Androidon alap böngésződdel a következő oldalt:
    http://m.freemyapps.com/share/url/b98da2
  2. Itt már láthatod a letölthető ingyenes appokat (sponsors). Menj rá egy sponsorra, és amikor kéri, hogy erősítsd meg a telepítést, nyomj OK-t, telepítsd a beállításokat! (Láthatod, hogy zölddel írja, hogy a telepítés megbízható, aláírt, tehát teljesen nyugodtan feltelepítheted!)
  3. Átvisz az AppStore-ba, ahol megjelenik az ingyenes app, ezt töltsd le a szokott módon.
  4. Futtasd legalább 30 másodpercig, majd térj vissza a böngésződbe.
  5. Várj egy kicsit, amíg automatikusan átirányít a következő oldalra, ahol kiírja az új kredit egyenleged! (Ha ez nem történne meg, nem futtattad elég ideig az appot). Ezután már nyugodtan letörölheted az ingyenes appot.
  6. A jobb felső sarokban megnőtt a kreditjeid száma. A "Gift" fülre kattintva láthatod, hogy melyik Gift Card mennyi kreditbe kerül.
  7. Ha összejött elegendő kredited a választott gift cardra, csak kattints rá, és redeem-eld a kódot!
  8. Megnőtt az egyenleged az iTunes/Google Play store-ban, így le tudsz tölteni fizetős appokat... anélkül, hogy bármennyit is fizettél volna! Mivel nem csak appokra költheted a "pénzed", így szó szerint bármit letölthetsz, akár az iTunesból is, tehát nem csak appokat, hanem zenéket, filmeket, sorozatokat is!!!
Mindemellett még rengeteg dologra válthatod be krediteidet, pl. Amazon gift cardokra, amivel igazi, fizikai ajándékokat rendelhetsz ingyen, vagy olcsón.

Néha viszont lehet XBox Live Pontokat is redeem-elni!

Ha sikerült, vagy tetszik a cikk, ne felejts el LÁJKOT nyomni a cikk végén!

komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása